Среда, 24.04.2024
AlcoMarketReport. Все о рынке алкоголя
Меню сайта
НОВЫЕ ОБЗОРЫ РЫНКА
Главная » 2018 » Ноябрь » 12 » Виноробне підприємство “Камянка Глобал Вайн” продовжує не платити податки
Виноробне підприємство “Камянка Глобал Вайн” продовжує не платити податки
10:44

Жодної копійки податків у цьому році не сплатило до бюджету Одрадокам’янської сільради Бериславського району місцеве ТОВ “Камянка Глобал Вайн”. Про це на останньому засіданні колегії райдержадміністрації повідомив секретар сільради Віталій Левченко.

— Через них ми маємо недовиконання по окремих статтях надходження до нашого бюджету. Справа в тому, що вже після затвердження нашого бюджету підприємство стало банкрутом. Відбулося це в грудні 2017 року. Відтоді там на наші телефонні дзвінки не відповідають, що з підприємством відбувається нині ми не знаємо, — повідомив Віталій Левченко.

За інформацією Бериславської РДА, Одрадокам’янська сільрада нині є одним із “лідерів” по скороченню надходжень з плати за землю. Крім неї найбільш суттєве скорочення має місце у Веселому, Новокаїрах, Томариному і Козацькому.

Втім, за даними порталу YouControl, ТОВ “Камянка Глобал Вайн” не є банкрутом. Принаймні на сьогодні воно як юридична особа не перебуває в процесі припинення. Протягом останніх 12 місяців на ньому змінилося три керівника (останнього змінили менше двох місяців тому назад), змінювались також його засновники. Водночас підприємство станом на 1 жовтня має податковий борг майже на 6 млн. грн. Проти нього відкрито 12 виконавчих проваджень по стягненню коштів. Також протягом останніх трьох років компанія була пов’язана з 13 різноманітними кримінальними справами.

Крім того, наприкінці минулого року Антимонопольний комітет України оштрафував ТОВ “Камянка Глобал Вайн” за факт недобросовісної конкуренції у вигляді продажу вина з української сировини під виглядом виробленого в Грузії. А незадовго до того “Камянка Глобал Вайн” була замішана в скандалі з виробництва вина під торговельною маркою “Массандра”. Припинити розлив в Одрадокам’янці несправжньої “Массандри” вдалося після втручання Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Олег БАТУРІН. https://newday.kherson.ua

Добавил: ukrwine
Форма входа
Календарь новостей
«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Поиск
Друзья сайта
Натяжные потолки Киев
Copyright MyCorp © 2024